Amnesty zoekt collectanten

woerden • Voor de jaarlijkse collecte is mensenrechtenorganisatie Amnesty International op zoek naar collectanten in Woerden, Kamerik en Zegveld. Die gaan in de week van 13 tot en met 19 maart langs de deuren gaan. De meeste collectanten lopen één of twee avonden. Amnesty voert wereldwijd actie voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Dat doet de organisatie onder andere door onderzoek en door druk te zetten op autoriteiten. Wie zich als collectant wil aanmelden, kan dat doen bij Rinie Blauw: rblauw@xs4all.nl of via de website van Amnesty International. 

q  www.amnesty.nl/collecte


Geveart te gast bij 'Muziekgasten' 

woerden • Sandra Gevaert uit Woerden is woensdag 16 februari te gast bij het RPL-programma 'Muziekgasten'. Sandra is coach en houdt van zingen. Presentator Winfried Vergeer gaat met haar in gesprek over haar muzikale leven. 'Muziekgasten' is tussen 21.00 en 22.00 uur te beluisteren op de frequentie FM 107.1 en digitaal via de website. Terugluisteren kan via de website van RPL (radio en dan uitzending gemist/woensdag).

q  www.rplwoerden.nl


Winnaars Mammoetpuzzel

woerden • Uit de vele inzendingen zijn onlangs de winnaars getrokken van de Mammoetpuzzel, die net voor de kerstdagen in Het Kontakt - Woerdense Courant stond. De eerste prijs (100 euro) is gewonnen door de heer P. Harmsen uit Woerden. De tweede tot en met vierde prijs (75, 50 en 25 euro) waren voor de heer J.C. Blonk uit Woerden, mevrouw B.J.A. Janssen uit Woerden en mevrouw H.W. Riphagen uit Zegveld. Alle prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld en het geld is naar hen overgemaakt. De oplossing van de puzzel was: 'Kerstmis is een feest dat we met vrienden en familie vieren'.