• Een arrestatieteam viel een woning binnen aan de Hendrik Ibsenweg. Omwonenden verklaarden dat de rolluiken van het pand al maanden dicht zaten.
• Een arrestatieteam viel een woning binnen aan de Hendrik Ibsenweg. Omwonenden verklaarden dat de rolluiken van het pand al maanden dicht zaten. Foto: Egberts Media

Politie valt drie panden in Woerden binnen; in totaal negen aanhoudingen

112

WOERDEN • De politie heeft dinsdagavond in Woerden negen aanhoudingen verricht in een onderzoek naar verdovende middelen.

Een arrestatieteam viel een woning aan de Hendrik Ibsenweg binnen. Daar troffen agenten spullen aan die vermoedelijk bedoeld waren voor de productie van drugs. Er kwamen experts langs van Seon en de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling, twee diensten die gespecialiseerd zijn in de ontmanteling van drugslabs. Ook zijn er meerdere auto’s in beslag genomen en meegenomen voor onderzoek. 

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er ook nog doorzoekingen zijn geweest in twee andere panden in Woerden, onder meer aan de Terschellingkade. Ook hier zijn verschillende spullen in beslag genomen. In verband met het lopende onderzoek wil de politie niet kwijt om wat voor spullen het gaat.