vrijdag 18 februari

Bewegen in Brediushonk
10:00-10:45, Woerden, Brediushonk, Kievitstraat 40
Speciaal voor 65+ers die fit willen blijven, is er ‘Meer Bewegen voor Ouderen’. Ouderen doen in groepsverband allerlei oefeningen. Na afloop is er een mogelijkheid om met elkaar koffie te drinken. Wie de activiteit eerst wil proberen, kan twee keer gratis meedoen. Opgeven kan via: 06- 22527819 of e-mail: lvanbeusekom@hotmail.com.

zaterdag 19 februari

The Pinheads in K’77
20:00, Woerden, K’77, Hoge Rijndijk 3a
Power rock-coverband The Pinheads staat met de ‘Haiul to our Heroes show in K’77. De band speelt hits van bands als AC/DC, Metallica, Rammstein, Linkin Park, Pearl Jam en Muse. De passie van de vijf ervaren vrienden spat van het podium en dat werkt aanstekelijk. De kaartverkoop gaat via www.thepinheads.nl/shop en begint na de persconferentie van 15 februari. Entree: 8,50 euro.

maandag 21 februari

Schilderen bij inloophuis
14:00-16:00, Woerden, Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12
Schilderworkshop onder leiding van Jeannete van Schaik. Tijdens het schilderen staat plezier voorop. Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch: 06-14004496, per e-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden. Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

dinsdag 22 februari

Voetmassage
09:30, Woerden, Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12
Liesbeth Dam geeft aan diverse mensen die met kanker te maken hebben een voetmassage. Door middel van deze massage worden de organen, spieren en weefsels geactiveerd en afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Voetmassage geeft een diepere ontspanning op het fysieke en geestelijke vlak en kan tot een afname van stress leiden. Aanmelden kan via: 06-14004496, per e-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden.

Klankschalenconcert
10:00-11:00, Woerden, Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12
Ingrid van Alst verzorgt een klankschalenconcert. Klankschalen (en andere instrumentjes) geven door hun rustige geluiden ontspanning. De klanken veroorzaken een trilling. Doordat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat komen deze trillingen makkelijk je lichaam binnen. Daardoor kan een diepe rust ontstaan. Je kan zelfs in slaap vallen. Aanmelden kan via: 06-14004496, per e-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden.

woensdag 23 februari

Talent On The Move
20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam waarbij jong toptalent een landelijk podium geboden wordt. Bezoekers kunnen genieten van (een selectie van) het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft - van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd.Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar via de website van Het Klooster.
www.kloosterwoerden.nl

donderdag 24 februari

Koffiemiddag
14:00-16:00, Woerden, bibliotheek, Meulmansweg 27
Elke donderdag is er in de huiskamer van de bibliotheek een koffiemiddag. Bezoekers kunnen hier terecht voor een praatje, een spelletje of om aan een handwerk te werken. Koffie en thee kosten 1 euro en het tweede kopje is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Inger van Dijk, de buurtverbinder van de binnenstad: inger.vandijk@buurtwerk.nl of via: 06-24192250.

FCKD! van Oldenhermanns
20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
FCKD! is een klimaatcomedy, cabaret waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons te wachten staat. Tot de tanden toe bewapend met humor gaat Oldenhermanns (Lize van Olden en Anna Hermanns) de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. Vanuit ‘Utrecht aan zee’ in 2040 ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via de website van Het Klooster.
www.kloosterwoerden.nl

vrijdag 25 februari

Rock ‘n Roll van Roel Verburg
20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock 'n Roll... Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van het Klooster. Bezoekers dienen te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs.
www.kloosterwoerden.nl