AED op station Woerden

woerden • Als laatste station in Nederland krijgt station Woerden een AED. Het levensreddende apparaat zal op donderdag 17 maart worden opgehangen. 

Aansluitend is er een gratis reanimatiecursus voor reizigers en vrijwilligers zodat zij in geval van nood mensen met een hartstilstand kunnen helpen. Iedereen kan zich aanmelden voor de (gratis|) cursus via https://fuego-bhv.nl/reanimatietraining-stations-aed/. Cursisten leren hoe je een AED kunt bedienen.


Praten over parkeren

woerden • Jaap van der Does en Lenie van Leeuwen praten zaterdag 5 maart tussen 10.00 en 12.00 uur in café De Reehorst met inwoners over het parkeerbeleid.

‘We willen graag luisteren naar de ervaringen van inwoners, consumenten en ondernemers over het huidige inmiddels bijgestelde parkeerbeleid in de binnenstad van Woerden. We onderzoeken in hoeverre de laatste aanpassingen voldoende waren om de vele klachten die er waren weg te nemen. Er zijn geluiden dat het hier en daar nog schuurt en daar wil de LijstvanderDoes mee aan de slag. Voor ons is een gastvrije binnenstad essentieel voor de vitaliteit van deze binnenstad. Parkeren in onze binnenstad moet eenvoudig zijn en geen belemmering zijn om naar Woerden te komen’.


Luister naar CU-SGP

woerden • Speciaal voor inwoners die niet of nauwelijks kunnen lezen biedt ChristenUnie-SGP Woerden haar verkiezingsprogramma als luisterprogramma aan. Lijsttrekker Daphne van der Wind: "Je kunt hier makkelijk doorheen swipen, of hoofdstukken kiezen."

q www.woerden.christenunie.nl