1.252 pakken koffie voor voedselbank

woerden • De inzameling van DE-waardepunten door Lionsclub Woerden Castellum Laurum heeft maar liefst 1.252 pakken koffie opgeleverd. De pakken zijn kort geleden afgeleverd bij Voedselbank Woerden. Die gaat de pakken verdelen onder haar cliënten zodat zij de dag met een bakkie troost kunnen beginnen. De Lionsclub en Voedselbank Woerden danken alle gulle gevers en winkeliers voor hun bijdrage aan het resultaat. In december zal de actie opnieuw plaatsvinden. 


Verkoping

woerden • In De Plint aan de Jozef Israelslaan 20 in Woerden is woensdag 23 maart tussen 13.00 en 16.00 uur een verkoping. Er is verkoop van onder andere kaarsen, haakwerken en andere handgemaakte artikelen. Verder staat er een grabbelton voor kinderen en een sjoeltafel. iedereen is welkom om langs te komen.


'Heropening' Parkinson Café

harmelen • Na een lange coronaperiode gaat op zaterdag 26 maart het Parkinson Café weer open. Deze bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt plaats in Boogh in Harmelen. Aanmelden kan via de website. Op zaterdag 9 april is in AnnexCinema in Woerden de documentaire ‘Samen’ te zien. In deze documentaire richten filmmakers Carmen Cobos en Kees Rijninks de camera op zichzelf om hun worsteling met de ziekte van Parkinson filmen. Wie de film wil bekijken, kan zich aanmelden via de website.  De voorstelling is gratis, maar bezoekers dienen wel rekening te houden met een kleine financiële bijdrage voor de koffie en thee. 

q  www.parkinsoncafe-woerden.nl