• 90's On The Beach bij de Cattenbroekerplas.
• 90's On The Beach bij de Cattenbroekerplas. Foto: Martin Hols

Vijfde editie 90’s On The Beach bij Woerdense Cattenbroekerplas

Algemeen

WOERDEN • Bij de Cattenbroekerplas in Woerden is vrijdag 8 juli de vijfde editie van 90’s On The Beach. Tussen 17.00 en 01.00 uur kunnen bezoekers feesten op hits uit de jaren 90.     

De organisatie is trots op de line-up voor het dansfestijn. Zo verschijnen The Outhere Brothers, Kate Ryan, Jody Bernal, Dune en de Party Animals ft. Flamman & Abraxas op het podium. Het belooft een bijzondere editie te worden.

Waar bezoekers bij het hoofdpodium kunnen genieten van de meest nostalgische hits, staat in de tweede area het thema ‘feest’ centraal. Hier komt een hoop confetti bij kijken. “Met een heerlijke dorstlesser en al genietend van de zonsondergang, wordt het vijfjarig bestaan van 90’s On The Beach er eentje voor in de boeken”, aldus de organisatie. 

Ticketfases
De online kaartverkoop voor het evenement (minimum leeftijd 18+) start vrijdag 25 maart om 12.00 uur. De eerste kaarten zijn voor 26,50 euro te koop. De organisatie werkt met ticketfases. Wie snel een kaartje koopt, betaalt minder. 

Wie op de hoogte wil blijven van 90’s On The Beach, kan terecht op Facebook (@90sOnTheBeach), Instagram (@90sOnTheBeach) en onderstaande website. Hierop zijn tevens de kaarten te bestellen. 

www.90sonthebeach.nl