Afbeelding
Foto: aangeleverd

Passend advies voor je interieur

woerden • Op zoek naar originele ideeën om je woning in te richten? Inge Lievaart van ILBC interieurdesign uit Woerden denkt graag mee.  

Als interieurdesigner houdt Inge zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte. Te denken valt aan de functie, routing, ruimte-indeling, inrichting van de diverse ruimten, licht, kleur en materiaal. "Ik kan dus op diverse vlakken uitkomst bieden." 

Voor het maken van een goed ontwerp is het volgens Inge noodzakelijk om met de juiste uitgangspunten te beginnen. "Deze leg ik vast in het basisdocument 'Mens - Wens - Woning'. Dat omvat een moodboard, een programma van eisen en een woninganalyse. Dit alles komt tot stand in nauw overleg met de klant. Zijn of haar smaak of wensen vormen zo het fundament voor het uiteindelijke ontwerp."  

Inge Lievaart is kort geleden voor zichzelf begonnen met ILBC interieurdesign. Na haar opleiding Bouwkunde aan de TU Delft werkte  ze jaren als bouwkundig adviseur voor verschillende bedrijven. Na een opleiding binnenhuisarchitectuur is ze weer terug bij haar oude liefde: ontwerpen.

Wie interesse heeft kan contact met haar opnemen voor een kennismakingsgesprek. "En voor je het weet zitten we om tafel om jouw woonwensen te realiseren." Meer informatie: 06-29436177.

q  www.ilbc.nl