Afbeelding

Start verkoop van passe-partouts Woerdense VakantieWeek

Algemeen

WOERDEN • De Woerdense VakantieWeek, die dit jaar in de week van 12 tot en met 20 augustus zal plaatsvinden, heeft dinsdag het programma bekendgemaakt. Ook is de kaartverkoop van de early bird passe partouts begonnen.

De passe-partouts geven toegang tot het Feestcafé, de Popavond, het Dance Event, de Familieavond en nog meer programmaonderdelen. Deze kosten 39,50 euro in plaats van 44,50 euro en zijn via www.vakantieweek.nl te koop.  

Feest!
De 68ste editie van de Woerdense VakantieWeek heeft als thema: Feest!. Dit omdat de stad Woerden dit jaar 650 jaar bestaat. De organisatie roept dan ook op om tijdens de week in een feestelijke outfit naar het Exercitieterrein te komen.

Het programma staat inmiddels online. Traditiegetrouw begint de Woerdense VakantieWeek met een lampionnen-optocht op vrijdag 12 augustus. De eerste zaterdagavond is er een Feestcafé met verschillende artiesten. Wie dat zijn wordt later bekendgemaakt. 

Waylon
Bij de Popavond op donderdag 18 augustus zijn er optredens van Di-rect, Waylon en Navarone. De komende weken zal de organisatie steeds meer onderdelen van het programma bekend maken. Wie op de hoogte wil blijven kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief (via www.vakantieweek.nl) of de social media volgen.