Cheque Onderling Verzekerd voor hospitium

kamerik • Traditiegetrouw is tijdens de algemene ledenvergadering van Onderling Verzekerd een cheque overhandigd aan een maatschappelijk betrokken organisatie. Dit jaar viel de keuze op het Johannes Hospitium Vleuten.

Erik Kerpen, voorzitter van het bestuur van het hospitium, nam de cheque van duizend euro in ontvangst. Het hospice is in 1991 opgericht en biedt sindsdien een ‘thuis’ voor mensen die in hun laatste levensfase zitten. Professionals en vrijwilligers werken nauw samen om het leven voor de gasten van het hospice zo aangenaam mogelijk te maken. De donatie zal worden besteed aan nieuwe medicijnkarren. 

De afgelopen twee jaar vond de algemene ledenvergadering van Onderling Verzekerd digitaal plaats. Zowel de directie en medewerkers van het verzekeringskantoor (gevestigd in Zegveld en Vleuten) als de leden waren verheugd elkaar weer live te kunnen ontmoeten bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Onderling Verzekerd kan terugkijken op een goed jaar en kondigde daarom een premierestitutie voor al haar leden aan.