'Doe-avonden' op TechnoHUB

woerden • Op de TechnoHUB in Woerden zijn op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni van 18.00 tot 21.00 uur zogenaamde 'doe-avonden' voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar.

Zij kunnen meedoen aan verschillende workshops. Zo maken de jongeren kennismaken met metaal-, installatie- en elektrotechniek. Ze ervaren hoe het werkt binnen de bouw-, wonen- en interieurbranche en leren iets over auto-, motor- en fietstechniek. Ook komen nieuwe technieken zoals robotica aan bod. De workshops worden georganiseerd door vmbo's, mbo's en het bedrijfsleven. De 'doe-avonden' zijn een initiatief van de regionale samenwerkingspartners van Sterk Techniek Onderwijs Woerden, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein. Aanmelden kan via de website. 

q  www.sterktechniekonderwijswmij.nl


Avondvierdaagse Harmelen

harmelen • Na twee jaar afwezigheid door de coronacrisis is de avondvierdaagse van Harmelen weer terug. Het wandelevenement vindt plaats van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni. Voor de individuele lopers is iedere avond aan de tafel bij de organisatie. Die staat voor de ingang van sporthal De Kroon in Harmelen. Er kan worden gekozen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De routes zijn te vinden op de Facebookpagina van 'Avondvierdaagse Harmelen'. Wie als vrijwilliger een handje mee wil helpen, kan een berichtje achterlaten op de Facebookpagina of een e-mail sturen naar: inschrijving.a4dharmelen@gmail.com.   


Jubileumfeest VEP

woerden • Het vrouwenvoetbal bij vv VEP bestaat 50 jaar en het meidenvoetbal 35 jaar. Reden voor een feestje. Daarom is er op zaterdag 18 juli een jubileumdag voor alle meiden en vrouwen die de afgelopen 50 jaar bij VEP hebben gevoetbald. Alle informatie staat op de website van VEP: www.vvvep.nl. Voor vragen: jubileumfeestvrouwen@vvvep.nl.