Medailles voor zwemmers ZPC Woerden


FOTO

• Veerle van Munster in actie.
Fotograaf: Milan de Roo

woerden/amersfoort • Zwemmers van ZPC Woerden hebben goed gepresteerd tijdens regionale kampioenschappen in Amersfoort. De beste zwemmers van de provincie Utrecht namen het hier tegen elkaar op.

Succes was er voor Ian Terlouw. Hij won goud op de 200 meter vrije slag, goud op de 400 meter wisselslag en brons op de 100 meter vlinderslag. Rosalie Braspennincx pakte een bronzen medaille op de 50 meter rugslag en de 100 meter rugslag. Veerle van Munster won zilver op de 50 meter schoolslag. Ook op de estafettes bij de jongens waren er medailles. De 4x 200 meter vrije slag mannen en de 4x 100 meter wisselslag wonnen brons. Twee tijden van Rosalie Braspennincx en Veerle van Munster waren zelfs zo goed, dat zij zich geplaatst hebben voor de Nederlandse Kampioenschappen op respectievelijk de 50 meter rugslag en de 50 meter schoolslag. Zij zullen in juni hier aan deelnemen. 

Verdere deelnemers waren Brent Schifflers, Carlijn Verschelling, Thijs den Hollander, Freek Ruijssenaars, Bart Tuinenburg, Lisa Bruining en Puck Hoogeveen.


Stonecold nieuwe hoofdsponsor Sportlust ‘46

woerden • Stonecold Klimaattechniek is met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdsponsor van Sportlust ’46. 

De aanbieder van onder andere klimaatinstallaties prijkt de komende seizoenen op de tenues van de derdedivisionist. “Stonecold Klimaattechniek omarmt onze ambities om uit te groeien tot een ambitieuze divisionist, en daar zijn we super trots op”, vertelt Voorzitter Jan van den Heuvel. 

Bijzonder gevoel

Wim en Arjan Stouthart, directeuren van Stonecold Klimaattechniek, zijn ook zeer content op het sponsorschap bij hun club. "Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als Woerdens bedrijf voor drie jaar als hoofdsponsor topsport aan Sportlust ’46 hebben verbonden. De ambities van deze club passen exact bij die van Stonecold Klimaattechniek om de komende jaren flink te groeien op het gebied van klimaattechniek."