• Talenten van het Klooster op het podium.
• Talenten van het Klooster op het podium. Foto: metLEV-fotografie

Night of Talent in Het Klooster

woerden • Cursisten van het Talent-XL programma verzorgen op woensdag 15 juni een optreden in Het Klooster. 

Tijdens de Night of Talent bundelen zij hun muziek-, dans-, musical- en theatertalenten in één veelzijdig programma. In de voorstelling draait het om een gevonden manuscript. Direct is duidelijk dat dit een bijzondere vondst is. Muzikanten en kunstenaars gaan op zoek naar de juiste interpretatie van het stuk.
Het Talent XL programma biedt de meest gevorderde en meest getalenteerde amateurmusici uit de regio extra stimulansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kunnen jaarlijks maximaal drie deelnemers uit Talent XL in aanmerking komen voor een Vriendenprijs, een beurs van 500 euro, beschikbaar gesteld door de Vereniging Vrienden van Het Klooster, voor het volgen van extra individuele lessen bij een gastdocent (bijvoorbeeld een conservatorium-docent). De Vriendenprijswinnaars zijn tijdens de Night of Talent te zien.

Reserveren

De voorstelling begint 20.00 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn te koop op de website van Het Klooster en aan de kassa van het theater. Reserveren kan via: 0348-423066. Voor bezoekers tot 25 jaar is de toegang gratis. Ze moeten wel een kaart besteld hebben.

q www.kloosterwoerden.nl