Beetz te gast

woerden • Maarten Beetz uit Woerden is woensdag 15 juni te gast bij het RPL-programma Muziekgasten. Beetz, dansliefhebber pur sang, praat over zijn bijzondere muzikale leven. Muziekgasten is tussen 21.00 en 22.00 uur te beluisteren op de frequentie FM 107.1, via DAB + en digitaal via de website. De herhaling is zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur. Verder is Muziekgasten terug te luisteren via de website van RPL: radio en dan uitzending gemist/woensdag.


Speurtocht 

harmelen • 

naar bloemen en planten op De Kievit in Harmelen
Er zijn op De Kievit in deze tijd veel bloemen en kruiden te vinden. Sommige soorten worden bijzonder geacht omdat ze bedreigd worden of als indicatorsoort gelden. Een kwart van de plantensoorten bestaat uit planten die “waardevol” zijn.
Op zondag 19 juni kunnen de bezoekers van het natuur en milieucentrum “De Kievit” met behulp van een zoekkaart een aantal van deze soorten proberen te vinden, maar ook onze gidsen staan klaar om u rond te leiden. Op het terrein zijn diverse zithoekjes om te genieten van rust en natuur. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 uur op het terrein gelegen aan de Hollandse Kade achter huisnummer 3 aan de Haanwijk of als u met de auto bent via de ingang naast Bisschopshof 2 te Harmelen.
Voor nadere informatie en routebeschrijving kunt u kijken op de website www.dekievitharmelen.nl.