Zo Werkt Het-award voor eVerbinding

woerden • eVerbinding, een bedrijf uit Woerden dat is gespecialiseerd in e-facturatie, is begin deze maand uitgeroepen tot ‘Hybride Werkgever van het Jaar’ in de categorie 20 tot 50 medewerkers in de regio Utrecht. 

Deze erkenning, de zogenoemde Zo Werkt Het-award, is in het leven geroepen door de verschillende mobiliteitsregio's in Nederland en wordt uitgereikt aan organisaties die hybride werken stimuleren en een voorbeeldrol vervullen. Medewerkers hadden tot eind mei de tijd om hun werkgever te nomineren en konden via een motivatie aangeven waarom hun organisatie de beste hybride werkgever was.         

Cloud

Op 7 juni werden de Utrechtse regiowinnaars tijdens een webinar bekendgemaakt. Johan Schaeffer, oprichter van eVerbinding, reageerde verrast. "Hybride werken zit verweven in onze bedrijfscultuur. Sinds de oprichting 10 jaar geleden werken we volledig in de cloud. Ook voor corona werkten de meeste medewerkers al deels vanuit huis. De hybride basis was dus al gelegd, alle informatie was elektronisch beschikbaar en we communiceerden via Teams. Het is mooi om te zien dat onze medewerkers onze werkwijze waarderen."

Academie Werkend Leren (1 tot 20 medewerkers), Koninklijke Horeca Nederland (50 tot 200 medewerkers) en ProRail (200+ medewerkers) waren de andere gelukkigen uit de regio Utrecht.