Zwem4daagse van start in H20 in Harmelen

harmelen • Na een succesvolle editie in Woerden, maakt ook Harmelen zich klaar voor de Zwem4daagse. Deelnemers kunnen van maandag 11 tot en met donderdag 14 juli dagelijks tussen 16.00 tot 19.00 uur hun baantjes zwemmen in H2O.

Er kan worden gekozen uit 250, 500 of 1000 meter per avond. Naast het banen zwemmen is er tijdens de Avond4daagse van alles te doen in het zwembad. Zo verzorgen De Rode Ruiters van Woerden Sport een feestelijke opening. Op de andere dagen staan er allerlei oud-Hollandse spelletjes 'in een modern jasje' klaar. Verder kunnen kinderen knutselen, lasergamen en zich laten schminken. Thema van de Zwem4daagse dit jaar is 'Boerderijdieren'. Deelnemers kunnen op 11 juli verkleed als boerderijdier naar het zwembad komen. Voor de deelnemer de mooiste outfit ligt een prijs klaar. Verder zijn er in H2O diverse versnaperingen verkrijgbaar. 

Het hele programma van de Zwem4daagse is te vinden op de website van Woerden Sport. Daarop kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. Iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma kan meedoen aan het evenement. Elke deelnemer zwemt in zijn of haar eigen tempo de afstand waar hij/zij zich prettig bij voelt. 

q  www.woerdensport.nl/zwemvierdaagse