Jumbo Molenvliet gaat van het gas af

woerden • Supermarkt Jumbo Van Well op winkelcentrum Molenvliet in Woerden gaat van het gas af. Het koelsysteem wekt straks de warmte op om de winkel te verwarmen. 

Daarnaast worden de huidige ovens op gas vervangen door elektrische ovens. Door de muurisolatie te verbeteren en slimmer om te gaan met het huidige vermogen aan stroom is verzwaring van het stroomnet niet nodig. 

Versstraat

Het afschakelen is onderdeel van een grote verbouwing van de winkel. Die krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Zo komt er een nieuwe verskeuken waarin producten ter plekke worden bereid. Te denken valt aan pizza’s en broodjes, maar ook sushi, grill producten en borrelschalen. In de vernieuwde versstraat heeft de klant straks keuze uit een ruim aanbod van dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Het aantal kassa's wordt uitgebreid. Hierdoor kunnen nog meer klanten tegelijkertijd hun boodschappen in een handomdraai afrekenen bij de zelfscankassa's en de self checkoutkassa's. Ook hoeven klanten niet meer in de rij te staan bij de servicebalie voor het ophalen of versturen van een pakket. Er komt een wand van PostNL waarbij klanten zelf een pakket met een barcode kunnen ophalen of versturen.

Vanaf woensdag 13 juli kunnen inwoners van Woerden en omgeving weer terecht in de Jumbo winkel. Ondernemer Hans van Well kijkt uit naar de opening. "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving." Klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 17 juli).