Andere werkwijze Politiek Café

woerden • Politiek Café RPL-RuitenTroef, een onafhankelijk politiek platform in Woerden, gaat na de zomer op een andere manier de lokale politiek volgen. 

Er wordt gestart met een politiek café op zaterdag in 't Bierhuys. Met een forum. Het eerste café staat gepland voor 24 september. Verder wil het politiek platform de samenleving meer betrekken. Dit gebeurt door bijeenkomsten in 't Bierhuys te beleggen waar mensen kunnen vertellen wat hen bezig houdt in Woerden. Deze avonden gaan elke derde donderdag van de maand plaatsvinden. De eerste avond is op 15 september. Bezoekers kunnen vrij inlopen. 


Voetbaldagen FC Pro 

woerden • Op het voetbalcomplex van VEP in Woerden zijn dinsdag 9 en woensdag 10 augustus de FC Pro Voetbaldagen. Jongens en meiden van 7 tot 13 jaar (van elk niveau) krijgen tussen 09.00 en 14.30 uur techniektrainingen en doen verschillende afwerkvormen. Tijdens kleine toernooitjes kunnen de spelers helemaal los gaan. Elke dag wordt er gezorgd voor gezonde snacks en een complete lunch. Na afloop krijgt elk kind een oorkonde. Ook staat er een meet & greet met een special guest op het programma. Wie mee wil doen aan de voetbaldagen, kan zich via de website inschrijven. 

q  www.fc-pro.nl 


Feest en reünie bij Clytoneus

woerden • Atletiekvereniging Clytoneus uit Woerden viert op zaterdag 24 september haar jubileumfeest en houdt tegelijkertijd een reünie. 

Al in 2020 haalde de vereniging de leeftijd van 50 jaar. Door corona kon deze mijlpaal niet gevierd worden. Dat gaat nu alsnog gebeuren. Het evenement vindt plaats op het complex op sportpark Cromwijck. 's Middags start om 15.30 uur een ekiden (voorinschrijven vanaf 15.00 uur), is er om 16.00 uur een jubileumborrel en staat om 18.00 uur de prijsuitreiking van de ekdiden gepland. Aansluitend is er een barbecue en feestavond. Alle (ere)leden, vrijwilligers, oud-leden, partners, sponsoren, donateurs, ouders jeugdleden en alle andere betrokkenen bij Clytoneus zijn hiervoor uitgenodigd. Inschrijven kan via de website of Facebookpagina. 

q  www.clytoneus.nl


Mitropoulos trainer Vrouwen 1

woerden • Jannis Mitropoulos is aangesteld als hoofdtrainer van de Vrouwen 1-selectie van voetbalvereniging VEP. Hij volgt in die functie Reinier van der Leij op. Mitropoulos is een ervaren trainer die de afgelopen jaren verschillende damesteams heeft getraind, voornamelijk in de regio Utrecht. Samen met Coby Lissenburg zal hij de technische staf gaan vormen.