Nieuw platform: doemeeinwoerden.nl

woerden • Basisschoolleerlingen in de gemeente Woerden kunnen al vijf jaar via het programma 'Sjors' kennismaken met het sport- en cultuuraanbod in hun woonplaats. Wegens succes is het programma nu uitgebreid. 

Alle Woerdenaren van 0 tot 100 jaar kunnen nu laagdrempelig deelnemen aan verschillende kennismakingsactiviteiten en zo hun interesses uitbreiden of hun vaardigheden ontwikkelen. Speciaal voor de uitbreiding is er een nieuw online platform gelanceerd: www.doemeeinwoerden.nl. Op de website staan zowat alle activiteiten die in Woerden worden aangeboden, van babygym en puppievoetbal, tot aikido, streetdance, biljarten en duofietsen. 

Sleutelen

Maar op de site staat niet alleen sportaanbod. Er is ook ruimte voor bijvoorbeeld culturele, creatieve, technische of natuurlijke bezigheden, zoals schilderen, taallessen, sleutelen en kookworkshops. Nieuwe aanbieders kunnen zich gratis aanmelden om hun activiteiten via de site te promoten. In de zomervakantie zijn er, afhankelijk van de vakanties van aanbieders, activiteiten voor kinderen van 0-4 jaar, jongeren van 13-18 jaar, volwassenen 18+, 55+ en 75+. 

‘Doe mee in Woerden’ is een project van Beweegteam Woerden, in samenwerking met tientallen partners, en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Woerden en de Rabobank. 

q  www.doemeeinwoerden.nl 

q  www.beweegteamwoerden.nl