Afbeelding

Fontein uitgezet


FOTO

woerden • Vanwege het warme weer is de fontein ‘Spelend met water’ zondagavond tijdelijk uitgezet. Door de hoge temperatuur van het water is er mogelijk kans op legionella besmetting. 

Het uitzetten van de fontein is een preventieve maatregel: de waterkwaliteit wordt namelijk regelmatig gemeten en is nog goed. Toch is er voor het fonteinteam van het Stadsmuseum Woerden een hoop werk aan de winkel. De pomp is al uitgeschakeld, maar nu moet de bak waarin de fontein staat worden leeggezogen en schoongemaakt. Zodra de temperaturen dalen, wordt het water weer aangezet en kunnen de kindertjes weer vrolijk spetteren. 


Kinderbingo

woerden • In wijkcentrum Molenvliet in Woerden is woensdag 27 juli vanaf 14.00 uur een kinderbingo. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn welkom om mee te doen. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kinderen krijgen limonade met wat lekkers. De kosten zijn 2 euro per kind. 


Zomerconcert

woerden • Beiaardier Henk Verhoef verzorgt zaterdag 30 juli een zomerconcert op het carillon van de Woerdense Petrustoren. Het concert is van 13.15 tot 14.15 uur tijdens de historische kaasmarkt die in de binnenstad wordt gehouden.