Afbeelding
Foto: PR

Open Monumentendag: Het Klooster pakt uit met gratis activiteiten

Algemeen

WOERDEN • Het Klooster trapt op zaterdag 10 september het nieuwe culturele seizoen af met een dag vol leuke workshops, optredens, rondleidingen en openbare lessen. Deze open dag is het perfecte moment voor iedereen om zich te laten informeren en te komen proeven van het cursusaanbod van Het Klooster met workshops muziek, dans, theater, musical en digital arts. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Bij de entree is een warm welkom door urban dans en onze slagwerksectie. Er is extra aandacht voor de nieuwe afdeling oude muziek en in het theater zijn doorlopend optredens. Liefhebbers van theater kunnen zich laten informeren over het bomvolle theaterprogramma van seizoen 22 – 23 en de kassa is extra open zodat er direct kaartjes geboekt kunnen worden.

Natuurlijk is er ook extra aandacht voor de geschiedenis van het Franciscaner Klooster tijdens de jaarlijkse monumentendag. Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor een historische rondleiding in het monumentale pand en o.a. een kijkje nemen in de gerenoveerde monnikskamer die in historische staat is hersteld.

De open dag is gratis toegankelijk. De historische rondleidingen vinden op verschillende momenten van de dag plaats, hiervoor dient men zich van tevoren aan te melden via de website van Het Klooster.