Afbeelding
Foto: Excelsior Woerden

Pak de agenda: Excelsior Proms komt naar je toe

Algemeen

WOERDEN • Als onderdeel van het ‘Woerden 650 zomerweekend’, komt Excelsior op 9 september naar je toe op het Woerdense Kerkplein met een jubileumversie van de Proms. In samenwerking met Woerden650 en Woerden Bruist wordt dit een unieke happening, zeg maar gerust een Woerdense variant van het Maastrichtse Vrijthofconcert. Met muziek voor jong en oud, van pop tot klassiek, door Excelsior Woerden, het Woerdens Promskoor en solisten.

De aanvang is 20.00 uur, maar de stoelen staan klaar vanaf 19.00 uur, dus kom op tijd om een mooie zitplaats uit te zoeken op het Kerkplein, alvast een drankje te nuttigen bij Woerden Bruist en te luisteren naar Vintage Connection. Deze Woerdense band speelt tijdens de inloop en verzorgt ook de afterparty. Woerdense sponsoren zetten hun schouders onder dit muzikale spektakel, waardoor de tickets voor 12,50 kunnen worden aangeboden.

Je kunt ze nu al online bestellen via deze link.

Wie liever ‘gewoon’ een kaartje koopt kan vanaf vrijdag 12 augustus terecht op de volgende Woerdense adressen:
Friendly’s Cafetaria, Plantsoen 2 (niet op 29 augustus tot 6 september), Vakdrogist Stouthart, Voorstraat 84-86 en Van Vliet Muziek, Leidsestraatweg 9