Deepak noteert de gegevens die Martin Vos tijdens de gratis Mastercheck constateert.
Deepak noteert de gegevens die Martin Vos tijdens de gratis Mastercheck constateert. Foto: Paul van den Dungen Fotografie

Euromaster, dat rijdt een stuk vertrouwder

woerden • Op zoek naar de beste garage in Woerden om je auto in goede conditie te houden? Dan moet je bij Euromaster Woerden zijn. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.

Sinds kort is Martin Vos hier de nieuwe filiaal manager. Banden, uitlijnen, velgen remmen en accu's, waarvan de banden en uitlijnen de belangrijkste handelingen zijn die bij Euromaster Woerden worden uitgevoerd. Het uitlijnen gebeurt daar met de nieuwste apparatuur en tegen voordelige prijzen. Martin Vos: "Iedereen kan hier zonder afspraak met zijn auto naar binnen voor een gratis Mastercheck op onder andere verlichting, ruitenwisserbladen en bandenprofiel. Daarnaast bieden wij een uitgebreide Zomercheck aan voor slechts 14 euro. Bij ons geldt, dat wanneer er vloeistoffen moeten worden ververst, zoals bijvoorbeeld olie, de eerste liter altijd gratis is. Momenteel loopt er ook een aanbieding van Continental banden met 4 halen is 3 betalen. Iedere maand is er een speciale aanbieding."

"Het grootste deel van het jaar wordt er op zomerbanden gereden. Dat zijn in feite de ‘normale' autobanden. Wij noemen ze ‘zomerbanden' sinds in de jaren '90 van de vorige eeuw de winterbanden in opkomst kwamen. Winterbanden hebben een speciale samenstelling waardoor je veiliger rijdt bij sneeuw, ijzel en gladheid. Bij normale weersomstandigheden voldoen de zomerbanden, mits deze natuurlijk in goede conditie zijn. Zijn je banden aan vervanging toe? Je nieuwe zomerbanden kopen doe je bij Euromaster eenvoudig online! In het assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden maar ook all season banden van merken als Michelin, Continental en Vredestein. Ben je op zoek naar meer betaalbare budgetbanden ook dan kun je bij Euromaster Woerden terecht voor merken als Hifly, Maxxis en Aplus. Wist u trouwens dat Euromaster een dochterbedrijf is van Michelin en een wereldwijde bekendheid geniet. Er zijn 2500 vestigingen in 19 landen in Europa met meer dan 10.000 werknemers en 1615 servicewagens."
De slogan van Euromaster luidt: In goede handen. Maar bij Euromaster hebben zij ook EVA (Eerlijk, Vakkundig en Attent) laten ontwikkelen; een fictieve, vrouwelijke collega die de nieuwe waarden symboliseert. "De veiligheid op de werkvloer voor de werknemers staat hier op de eerste plaats”, zegt Martin Vos. "Klanten hebben er in principe geen toegang maar mogen in een speciale wachtruimte plaatsnemen tot hun voertuig weer gereed is. Wij gaan voor de beste klantervaring en scoren daarmee momenteel een 4.5 uit 5 ratingssterren.”

Euromaster levert service voor zowel particuliere als zakelijke leaseauto's van de bij Euromaster aangesloten leasemaatschappijen. Ook voor onderhoud van caravans en campers kan men bij Euromasters terecht. Euromaster is een betrouwbare partner en VACO erkend. Martin Vos: "Wij vullen uw banden tijdelijk gratis met stikstof wat dat zorgt voor minder oppompen en minder brandstofverbruik. Een enthousiast nieuw team staat in Woerden voor u klaar en daarbij is uw auto is in goede handen.” Ook bij Euromaster zijn veel vacatures te vervullen. Kijk daarvoor op de website waar alles te vinden is waar u als klant bij Euromaster naar op zoek bent. Euromasters Woerden, Pompmolenlaan 33, 0348-431717.

q  www.euromaster.nl