Afbeelding

Wow, dat was een fantastische Woerdense Vakantieweek!

Algemeen

WOERDEN • Zo, die zit erop. De Woerdense Vakantieweek 2022 is een slaand succes geworden. Lekker weer, ontzettend veel mensen, leuke activiteiten en geweldige artiesten. In Woerden weten we wel hoe we een feestje moeten bouwen.

Onze fotograaf Thomas Sohilait heeft de hele week op en rond het feestterrein rondgehangen. Zijn camera legde duizenden leuke momenten vast. Honderden leuke mensen, die het ontzettend naar hun zin hadden. Tot donderdag hebben wij de website van de Woerdense Courant al uitgebreid (foto-)verslag van de feestelijkheden gedaan. Na donderdag is het echter nog eventjes heel gezellig gebleven.

Tijdens deze ochtend konden de kleintjes tijdens de Mega Kids Show genieten van Woezel & Pip in hun Tovertuin en was ook Thomas de Stoomlocomotief van de partij. Daarna kon er heerlijk gesmuld worden van een pannenkoek tijdens het Pannenkoekenfestijn. In de middag ging het veld weer helemaal los met Max Wallin’, Frenna en Dansado & de Feestmeester tijdens FRESH! En toen moest de Popavond nog komen, met alleen maar grote namen; Navarone, Waylon, Davina Michelle en Di-rect op het hoofdpodium. Stuk voor stuk gaven zij een weergaloze show en trilde Woerden even op zijn grondvesten. In de tent kon je zelfs driemaal genieten van de Woerdense band The Veins.

De vrijdag is altijd een heerlijke dag om je energie kwijt te kunnen en vaak ook om af te koelen tijdens de Spelenkermis en Brandweerdag! Klimmen, glijden, springen, plonsen en waterspuiten waren ook deze editie de belangrijkste bezigheden. ‘s Avonds was er genoeg gelegenheid om fanatiek mee te springen en helemaal uit je plaat te gaan tijdens het Dance Event. Op de beats van VJ Wendy, Divine, DJ Hardrix, Thom Bold, Dante Klein, Sick Individuals, Lucas & Steve én Darkraver beleefde Woerden een fantastisch Dance Event.

Zaterdag: het feest was niet te missen. Ben jij komen knuffelen, aaien en spelen met de dieren tijdens Dier en Plezier of zat jij met spanning in de tent te luisteren naar al die nummertjes tijdens de Kinderbingo? In de middag kon je na de Sluiting aansluiten bij de Herrie-optocht, waar je zoveel mogelijk herrie moest maken. En dat hebben we geweten! De Familieavond was met recht het slotstuk. Dankzij de optredens van Elske deWall, Berget Lewis, Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Flemming, Thomas Berge, Xander de Buisonjé en Lee Tower, allemaal begeleid door de Marcel Fisser Band, waren 8.000 man op het veld aan het genieten. Stilstaan was geen optie. De Woerdense Vakantieweek terugkijken? Dat kan online.