• Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland.
• Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland. Foto: PR

Mannenkoor in Bonaventurakerk

woerden • Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland (GMMN) onder leiding van de Woerdense dirigent Martin Mans geeft op zaterdag 17 september een concert in de Bonaventurakerk (Rijnstraat 60).

Het GMMN brengt een gevarieerd programma met liederen over de storm zoals ‘Ruwe stormen en Houd mij vast,' vaderlandse liederen zoals: ‘Voor Neerland een lied' en een medley van Vera Lynn en tenslotte maken spirituals en geestelijke liederen deel uit van het programma zoals: ‘Nader mijn God bij u en You never walk alone.' Martin Mans haalt als dirigent het beste uit de stemmen naar boven en laat er enkele koorsolisten bovenuit springen. Het wordt een avond ontspannen luisteren naar koor- en instrumentale muziek, met aan het monumentale kerkorgel de befaamde Hugo van der Meij uit Katwijk.

Kaarten

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij De Hoeksteen Boekhandel, Havenstraat 17 in Woerden. Aan de deur kost een kaartje 15 euro. Leden van PCOB/KBO/ANBO betalen 11 euro en kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is aan te bevelen en kan telefonisch via: 06-25391903. 

Het koor kan overigens nieuwe leden gebruiken. Meer informatie is te vinden op de website.

q www.martinmans.nl/toegangskaarten