• V.l.n.r.: Jeroen van Zwienen (commercieel directeur), Jacques Pet (senior consultant) en Jan Beukers (productmanager bouw).
• V.l.n.r.: Jeroen van Zwienen (commercieel directeur), Jacques Pet (senior consultant) en Jan Beukers (productmanager bouw). Foto: aangeleverd

Sportief netwerkevent IDB Groep

woerden • IDB Groep, een softwarebedrijf uit Woerden, houdt vrijdag 16 september een wel heel sportief netwerkevent voor haar relaties.

Het terrein van het bedrijf aan de Vijzelmolenlaan verandert die dag in een klein evenemententerrein. Zo’n dertig amateur wielrenners steken zich na aankomst in een speciaal voor de gelegenheid gemaakte jersey. "Met gevulde bidons op de fiets en energierepen op zak beginnen we rond het middaguur aan een tocht van 90 kilometer door het Groene Hart", vertelt Jeroen van Zwienen, commercieel directeur van IDB Groep. Hij is initiatiefnemer van het event. "Er is onderweg genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan." De tocht is uitgezet en wordt begeleidt door oud-profwielrenner Erik Dekker en zijn team. Dit alles onder het motto ‘Business is a serious sport’

Inspirerend

Van Zwienen pakt zelf regelmatig de racefiets om naar zijn werk in Woerden te fietsen. "Vooral de spontane ontmoetingen en gesprekken onderweg met mede wielrenners vind ik altijd heel inspirerend. Dat bracht me eigenlijk op het idee om dit in georganiseerd verband te doen voor onze relaties. We hopen uiteraard op een doorslaand succes zodat we zo’n netwerkevent vaker kunnen organiseren voor huidige en nieuwe relaties." De deelnemers komen naar verwachting rond 16.30 uur over de meet bij de finishboog, waar medewerkers van IDB Groep ze feestelijk onthalen. Daarna is het tijd om samen na te praten over de gereden rit, uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje eten.