‘Een rondje Kamerik' voor inloophuis

kamerik • Inloophuis ‘Leven met kanker’ houdt zaterdag 10 september de sponsorwandeling 'Een rondje Kamerik'. De opbrengst komt ten goede aan het inloophuis. 

Iedereen die zich van tevoren inschrijft krijgt een inspiratiewaaier cadeau. Wandelschoenen zijn aan te bevelen, want de routes waaruit deelnemers kunnen kiezen zijn 5, 14, 18 of 25 kilometer lang. Die lopen via knooppunten en verschillende klompenpaden (‘s-Gravenslootpad, Houtdijkenpad en Teylingenpad). Starten kan tussen 09.00 en 12.00 uur bij Boer Bert aan de 's Gravesloot 14. 

Stops

Onderweg zijn er diverse interessante stops mogelijk. Zo kunnen deelnemers bierbrouwen en hop oogsten bij Boer Bert, stoomgemaal Teylingens bezoeken en luisteren naar IVN-gids Ad Versluis die vertelt over de natuur rondom de Grecht. Toiletbezoek is mogelijk bij Boer Bert, de Boerinn, het stoomgemaal en in Kanis en Kamerik bij de horeca. Bij Boer Bert is het mogelijk om iets te drinken en te eten: tosti’s, broodjes en soep. De opbrengst hiervan is ook voor het inloophuis. 

De inschrijfkosten bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Vooraf inschrijven kan telefonisch via: 0348-447643/06-014004496, per e-mail: evenement@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Boer Bert tussen 09.00 en 12.00 uur. Betalen kan vooraf bij het inloophuis, maar ook ter plekke contant of via een QR-code.