Leden VEP verkopen loten Grote Clubactie

woerden • De Grote Clubactie gaat zaterdag 24 september weer van start. Leden van onder andere VEP gaan in Woerden langs de deuren om loten te verkopen. 

De voetbalvereniging gaat de opbrengst gebruiken om de kantine op te knappen, vertelt clubcoördinator Robert van Oostwaard. En om de traditionele vrijwilligersdag in ere te herstellen. "Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet draaien en daarom moet je ervoor zorgen dat je je waardering als voetbalvereniging uitspreekt richting je vrijwilligers." 

Ook is het de bedoeling om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren. "Dat is tenslotte de groep die doorgaans de meeste loten verkoopt. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen onze doelen te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving." 

Een lot kost 3 euro, waarvan 80 procent (dus 2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar lukte het VEP om 6.605,52 euro op te halen. Met de opbrengst werd het jubileumevent van de meisjes en dames bekostigd en kon de entree van de kantine worden opgeknapt. De trekking van de Grote Clubactie 2022 is op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december is de trekkingsuitslag te vinden op www.clubactie.nl.