Siveo moeizaam naar eerste zege

zegveld/polsbroek • Siveo heeft bij SPV in Polsbroek de eerste zege (1-2) van het seizoen behaald, maar eenvoudig was het niet.

Tot aan de rust werd er niet gescoord. Na de pauze kwam Siveo vanuit het niets op voorsprong. Vincent Blok bereikte knap de op links opgekomen Gertjan Brak. Diens voorzet werd een prooi voor de ingevallen Rick Wilbrink die uiterst beheerst de hoek vond (0-1). SPV kwam binnen vijf minuten alweer op gelijke hoogte toen de scheidsrechter in een duel rond de rand van het Zegveldse strafschopgebied een penalty zag. Die werd onberispelijk ingeschoten: 1-1. Toch ging Siveo met een driepunter terug naar de Beemd. Het was Luuk Bregman die van grote afstand genadeloos uithaalde en met een streep in de kruising de goalie kansloos liet: 1-2. Een welkome zege, mede met oog op de confrontatie komende week in Zegveld tegen SCH.