vrijdag 4 november

Koersbal in De Plint
09:30-11:30, Woerden, De Plint, Jozef Israelslaan 20
Koersbal is een balspel dat lijkt op jeu-de-boules met grotere ballen met een afwijking naar links of rechts. Wie op vrijdagochtend mee wil doen, kan zich aanmelden bij G. Vermeij: 0348-418490.

Voorleesuurtje
10:30-11:15, Woerden, bibliotheek, Meulmansweg 27
Iedere maand is er een voorleesuurtje in de bibliotheek voor kinderen tussen 2 en 4 jaar oud. Vaste voorlezer Pim zal dan een mooi verhaal voorlezen. Aanmelden is niet nodig.

#LOS
20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
#LOS is een filmische one-woman-musical verteld, gespeeld en gezongen door Cystine Carreon. Op een dag krijgt Ellen, een zangeres, -gespeeld door Cystine Carreon- een onweerstaanbaar aanbod: zou ze met behulp van de meest moderne technologie een digitaal evenbeeld willen creëren? Ellen zegt direct ‘ja’. Zo kan ze immers voor altijd de beschermengel zijn voor haar 16-jarige dochter. Dat alles voor altijd perfect voor haar kan verlopen. Alleen maar winst toch? Toch komt Ellen voor de aller moeilijkste keuze te staan die ze ooit moest maken: kan ze haar dochter ooit nog loslaten? Kaarten à 18 euro zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.

zaterdag 5 november

Repair Café Woerden
09:30-12:00, Woerden, TechnoHUB, Industrieweg 2b
Inwoners kunnen langskomen met kapotte spullen om deze (gratis) te laten repareren door vrijwilligers. Zij doen reparaties aan onder andere speelgoed, elektrische spullen en fietsen.

Open ochtend De Mantelmeeuw
10:00-12:00, Woerden, hospice De Mantelmeeuw, Meeuwenlaan 14
Iedereen die belangstelling heeft voor het vrijwilligerswerk in het hospice en/of bij terminaal zieke mensen in de thuissituatie, of die zich wil laten informeren over de zorgmogelijkheden is welkom op deze ochtend. Aanmelden is niet nodig.
www.demantelmeeuw.nl

‘Lekker zingen met Monique’
15:30, Waarder, Huis van Alles, Mr. Pieter van Vollenhovenstraat 16
Monique van den Hoogen van ‘de ZangZaak’ verzorgt een muzikale middag waarbij bezoekers mee mogen zingen. Maar luisteren is natuurlijk ook prima. Het thema van deze middag is ‘seventies & eigthies muziek’. Kaartjes à 7,50 euro zijn verkrijgbaar bij het Huis van Alles of te reserveren via: waarder@huisvanalles.nl.

Bingo bij SC Woerden
20:30-23:30, Woerden, SC Woerden, Steinhagenseweg 7
Gebruikelijke bingoavond op de eerste zaterdag van de maand. Deelname kost 10 euro. Er worden dertien ronden bingo gespeeld, met twee keer een semi superronde (met een hoofdprijs van 125 euro) en één keer een superronde (met een hoofdprijs van 150 euro).Na ronde zes is er een pauze met daarin een loterij. De hoofdprijs van de loterij is een nauwelijks te tillen levensmiddelenmand. Alle overige gewonnen prijzen zijn om te ruilen tegen een waardebon van Cromwijk Kaas en Kip uit de Voorstraat.

zondag 6 november

Koffieconcert
12:00-14:00, Kamerik, De Boerinn, Mijzijde 6
Na een lange periode afwezigheid door corona gaat Harmonie De Vriendschap weer beginnen met een nieuwe serie koffieconcerten. Een mars, een wals, de Formule1; het komt deze middag allemaal langs in een zeer gevarieerd programma samengesteld door de muziekcommissie van De Vriendschap. De toegang is gratis.

woensdag 9 november

Bingo
14:00-16:00, Woerden, wijkcentrum Molenvliet, Stromenlaan 132a
Iedere tweede en vierde woensdag van de maand wordt er bingo gespeeld bij stichting Sinar Maluku. Behalve veel gezelligheid zijn er ook leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom.
www.sinarmaluku.nl

Woerdense Geldbingo
19:00-22:00, Woerden, kantine VEP, Waardsedijk 25
Het totale prijzenpakket is maar liefst 1.400 euro waard. De hoofdprijs is 400 euro contant. Boekjes zijn te koop vanaf 27,50 euro en meedoen aan de (losse) superronde kost 3 euro. Er wordt gespeeld met Kien blok 1-90. Gelieve de bingokaarten contant te betalen. De kantine gaat om 19.00 uur open en de bingo start om 20.00 uur. De keuken is ook geopend tijdens de bingo

donderdag 10 november

Koffieochtend
10:00-12:00, Woerden, De Plint, Jozef Israelslaan 20
Elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend kan iedereen langskomen voor een kopje koffie of thee. Er is een koffietafel waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een praatje kunnen maken. Koffie en thee kost 1,50 euro.

Verkoop handwerken
10:00-16:00, Woerden, kapel, Park Oudeland 60
Er vindt een verkoop plaats van verschillende handwerken. Het gaat onder andere om sokken, kindertruitjes, tafellakens en knuffels.