• Jeroen Kuerble.
• Jeroen Kuerble. Foto: aangeleverd

Jeroen Kuerble nieuwe directeur Cloudwise

Algemeen

WOERDEN • Jeroen Kuerble wordt per 1 december een nieuwe algemeen directeur van Cloudwise, gerenommeerd ICT-dienstverlener in het onderwijs. Hij neemt het stokje over van Ludo Hertroijs. 

Kuerble komt over van Noordhoff, de bekende uitgever van schoolboeken. “Met zijn ervaring, kunde en enthousiasme hebben we met Jeroen een sterk persoon gevonden die Cloudwise kan helpen de volgende stap te zetten”, verklaart Huig Ouwehand, één van de drie oprichters (naast Gertjan van Popering en Gijs Stijnman) van Cloudwise. “We groeien gestaag en hebben er vertrouwen in dat Jeroen deze groei in goede banen weet te leiden, terwijl we de kwaliteit en klanttevredenheid hoog houden.”  

Potentieel
Zelf kijkt Kuerble uit naar zijn nieuwe functie. “Cloudwise is een prachtig bedrijf met veel potentieel zowel in Nederland alsook internationaal. Ik ben er dan ook trots op deel uit te gaan maken van dit team en zie er naar uit om samen het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Cloudwise te schrijven.”

Cloudwise bedient inmiddels ruim tweeduizend scholen in binnen- en buitenland met innovatieve producten en diensten, zoals het COOL leerplatform en de toetsoplossing COOL Check. het bedrijf uit Woerden telt zo’n honderd medewerkers.