Dekker wint marathon

woerden • Niek Dekker, lid van de Woerdense atletiekclub Clytoneus, heeft zondag de marathon van De Ronde Venen op zijn naam geschreven. Hij noteerde een eindtijd van 2.34,52. Op het trialparcours, zo'n 10 kilometer onverhard, verbeterde Dekker zijn PR met liefst 11 minuten en 8 seconden. Dekker, getraind door Hans van Mastwijk, liep vorig jaar zijn eerste marathon in Amsterdam en finishte daar in een tijd van 2.46,07.


Sportlust '46 verlengt contracten

woerden • Sportlust '46 heeft de contracten van Wessel Meiring, Marley Berkvens en Youri Duisterhof verlengd. Het drietal ligt nu in Woerden vast tot medio 2024.

Meiring speelt sinds de zomer van 2020 bij de roodhemden. De aanvaller heeft ook een verleden in de jeugdopleiding van de derdedivisionist. Ook de in Bodegraven wonende Berkvens draagt sinds 2020 het shirt van de voetbalclub uit Woerden. Verdediger Duisterhof is bezig aan zijn eerste seizoen, en mag zichzelf tot de basiself van trainer Jochem Twisker rekenen. Eerder verlengde Sportlust '46 de contracten van Laurens van der Voort en Zakaria Issarti. Vorige week werd al bekend dat trainer Jochem Twisker ook volgend seizoen aan de leiding staat bij Sportlust '46.