• David van de Waal.
• David van de Waal. Foto: Kees van der Meer

Nieuw gezicht bij Den Braber Uitvaartzorg

harmelen • Per 1 januari is David van de Waal de nieuwe uitvaartverzorger van Den Braber uitvaartzorg in Harmelen en omgeving.

Den Braber verzorgt al sinds 2005 uitvaarten in de regio en is een vertrouwde naam geworden voor velen. Hans den Braber heeft eind december het stokje overgedragen aan David.

David heeft al vele jaren zijn sporen verdiend als uitvaartverzorger. Eerst bij een middelgrote onderneming in de regio Utrecht. Vijf jaar geleden heeft hij bewust de keus gemaakt om een kleinschalige uitvaartonderneming te starten. Terug naar het contact van mens tot mens en direct persoonlijk benaderbaar.

Vanuit deze gedachte was het voor David een logische stap om Den Braber over te nemen. Hans heeft namelijk jarenlang met dezelfde kernwaarden gewerkt. Rust, kleinschaligheid, aandacht en betrokkenheid zijn voor beide onlosmakelijk verbonden met goede uitvaartverzorging.

Grip

Wie is David? Nabestaanden zeggen over hem: 'Je bent er als het nodig is en verder ben je op de achtergrond aanwezig' en 'Toen jij binnen kwam ontstond er rust en kreeg ik weer wat grip op alles wat mij overkwam'. Zelf zegt hij daarover: 'zo kan ik ook alleen maar mijn werk doen, bescheiden op de achtergrond'.
Een uitvaart moet uiteraard tot in de puntjes worden verzorgd. Ieder detail telt, kwaliteit is belangrijk. Daarom is David register uitvaartverzorger en bezit hij het keurmerk Uitvaartzorg.

Samenwerken

Een uitvaartverzorger kan het niet alleen. Vele anderen werken mee aan het organiseren van een waardevolle uitvaart. Daarom is David een warm voorstander van samenwerken met lokale partijen zoals een bloemist, cateraar of bijvoorbeeld Het Trefpunt in Harmelen, dat al jaren goede voorzieningen heeft voor een opbaring en een condoleance.

Woorden zijn maar woorden en zeggen lang niet alles. Daarom de uitnodiging om eens kennis te maken met David. Kijk op zijn site www.uitvaartzorgdenbraber.nl of bel hem gerust voor een vrijblijvende ontmoeting, het bespreken van uw uitvaartwensen of eventuele andere vragen. David is te bereiken via: 0348-441299.