vrijdag 3 februari

Stoelyoga
10:00-12:00, Woerden, Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12
Diana Horsman verzorgt een kennismakingsles stoelyoga. Dit is de meest milde vorm van yoga en wordt zittend op of staand bij een stoel beoefend.  Aanmelden kan via: 06-14004496, per e-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis tijdens openingstijden.

zaterdag 4 februari

Open ochtend
10:00-12:00, Woerden, hospice De Mantelmeeuw, Meeuwenlaan 14
Iedereen die belangstelling heeft voor het vrijwilligerswerk in het hospice en/of bij terminaal zieke mensen in de thuissituatie, of die zich wil laten informeren over de zorgmogelijkheden is welkom. Aanmelden is niet nodig.
www.demantelmeeuw.nl

Rondleiding in Het Klooster
11:00-12:00, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
Het Klooster biedt een rondleiding aan in het monumentale pand. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen achter deuren die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven. Kaarten à 3 euro zijn te bestellen via www.kloosterwoerden.nl.

Daniëlle Schel met OK
20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77
Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.

Dansevent in Kasteel Woerden
21:00, Woerden, Kasteel Woerden, Kasteel 3
Dansevent georganiseerd door RC Productions. Op drie verdiepingen zijn verschillende zalen waar dansliefhebbers zich kunnen uitleven. Eén zaal voor salsa/bachata en kizomba (DJ Piedro), één zaal voor de 60 en 70's (DJ Hans) en één zaal waar hits worden gedraaid uit de 80/90 en zero's (DJ Iano). De prijs voor de eerste 200 tickets is 15 euro. Daarna kost een kaartje (evenals aan de kassa) 17,50 euro. De kassa is vanaf 20.30 uur open. Vooraf bestellen kan via de website.
www.rc-productions.nl

zondag 5 februari

Platen- en cd-beurs
11:00-16:00, Harmelen, recreatiecentrum H2O, De Uithof 1
Mind Music houdt voor de 16e keer een platen- en cd-beurs. Muziekliefhebbers en verzamelaars kunnen weer snuffelen in bakken met vinylplaten, cd's en andere muziek gerelateerde items. Het aanbod is zeer divers. Er zijn geen nieuw uitgebrachte vinylplaten of cd's te koop. Entree is 2 euro en parkeren is gratis.

Zondagmiddagbridge
13:30-17:00, Woerden, BC Victoria, De Veste 29
Bridgeclub Victoria houdt dit winterseizoen op iedere eerste zondag van de maand een zondagmiddagbridgedrive. Iedereen die kan bridgen, kan binnenlopen en zich inschrijven. Bij voorkeur per paar, maar alleen komen is ook een optie. Het inschrijfgeld is 5 euro, contant te betalen aan de wedstrijdtafel. Aanmelden via: bridgeclubvictoriawoerden@gmail.com. Meld beide namen, of iemand een A of B speler is en geef een telefoonnummer door.

woensdag 8 februari

Woerdense Geldbingo
19:00-22:00, Woerden, kantine VEP, Waardsedijk 25
Valentijn editie van de Woerdense Geldbingo. Het totale prijzenpakket is maar liefst 1.400 euro waard. De hoofdprijs is 400 euro contant. Boekjes zijn te koop vanaf 27,50 euro en meedoen aan de (losse) superronde kost 3 euro. Gelieve de bingokaarten contant te betalen.