Bingo bij SC Woerden

woerden • In de kantine van SC Woerden aan de Steinhagenseweg 7 is zaterdag 4 februari een bingoavond.

Er worden dertien ronden bingo gespeeld met daarin twee keer een semi super ronde met de hoofdprijs van 75 euro en één keer de super ronde met de hoofdprijs van 150 euro. In een van deze ronde de kaart vol voor het 57e getal? Dan verhoogt de organisatie het prijzenbedrag. Na ronde zes is er een pauze met daarin een loterij met de hoofdprijs van een nauwelijks te tillen levensmiddelenmand. Alle prijzen zijn om te wisselen tegen een waardebon van Cromwijk Kaas en Kip uit de Voorstraat. Voor dertien ronden bingo betalen deelnemers 10 euro. De kantine is vanaf 19.00 uur geopend; het bingospel begint om 20.30 uur.


Brei- en haakinstuif in Parkcafé Bredius

woerden • In Parkcafé Bredius in Woerden is vrijdag 10 februari van 14.30 tot 17.00 uur een brei- en haakinstuif. Iedereen is welkom om een steekje te haken of breien.

Deelname gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voor scholieren die een zelfgebreide trui dragen of met een breiwerk komen, staat er een gratis warme chocomel klaar. Verder is er een prijs(je) voor de origineelste, mooiste trui. De dag wordt afgesloten met de actie: ‘trui aan, kachel uit' van klimaatwethouder Hanna Khomyk. Zelfgebreide mutsen, wanten, sjaals die je zelf niet meer gebruikt kunnen in de daarvoor bestemde mand worden gedeponeerd. Ze gaan in Oost-Europa voor wat warmte zorgen.