Afbeelding
Foto: aangeleverd

Nieuwe groep In Balans van start

woerden • Fysiotherapeutenmaatschap Woerden start op maandag 6 maart met een nieuwe groep met het valpreventieprogramma In Balans. 

Het programma is bedoeld voor mensen die 65 jaar of ouder zijn, nog zelfstandig wonen en zich onzeker op de been voelen tijdens het lopen, bang zijn om te vallen of al vaker zijn gevallen.

Tijdens de bijeenkomsten (combinatie theorie en praktijk) leren deelnemers steviger op hun benen te staan en in balans te blijven. Ze krijgen informatie hoe je een val kan voorkomen, ontwikkelen sterkere benen en verbeteren hun evenwichtsgevoel. De bijeenkomsten worden begeleid door een ervaren fysiotherapeut en ondersteund door Beweegteam Woerden. Na afloop drinken deelnemers een kop koffie of thee met elkaar.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 20 februari is er van 09.30 tot 10.30 uur een informatiebijeenkomst in het Brediushonk (Kievitstraat 40) in Woerden. De training bestaat uit tien bijeenkomsten, telkens op maandag van 09.30 tot 10.30 uur. 

Opgeven voor In Balans kan bij Maarten Stiggelbout van het Beweegteam Woerden via: 06-34443230 of e-mail: maarten@beweegteamwoerden.nl.