Nieuw in Woerden: De Scootmobielspecialist

woerden • Aan de Bierbrouwersweg 14 in Woerden is woensdag een nieuw filiaal van De Scootmobielspecialist geopend. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de zaak. 

Voor de feestelijke en officiële opening wordt eind maart een hele week uitgetrokken. Deze week staat volledig in het teken van stabiele mobiliteit voor iedereen, bol van de acties en draaiend op sociale betrokkenheid. 

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf met de oorsprong in Eindhoven. Naast de vestiging in Eindhoven is er ook een filiaal in Nijmegen en daar komt nu Woerden bij.
Om de komst naar Woerden te vieren, is De Scootmobielspecialist de samenwerking aangegaan met dagbestedingscentrum De Schuur in Zegveld. Daar hebben tien kunstenaars met een verstandelijke beperking en/of psychische hulpvraag een scootmobiel omgetoverd tot een kunstwerk. De beschilderde scootmobiel krijgt een plek in de showroom in Woerden.

Voor de opening krijgen inwoners van de gemeente Woerden de mogelijkheid om iemand aan te melden. Deze persoon maakt kans op een week lang gratis gebruik van een scootmobiel. Deze actie loopt tijdens de feestweek en de winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

q  www.scootmobielspecialist.nl