Kwadraad biedt hulp bij belastingaangifte

woerden • Inwoners van de gemeente Woerden die hulp nodig hebben bij de aangifte inkomstenbelasting kunnen terecht bij Kwadraad.

Vrijwilligers bieden hun hulp aan bij het invullen van de papieren. De hulp is bedoeld voor inwoners met een inkomen dat niet hoger is dan 30.000 euro voor alleenstaanden en 50.000 euro voor gehuwden/samenwonenden. De hulp bij aangifte kost 15 euro. Partners die samen aangifte doen, betalen eenmaal deze bijdrage. Wie niet verplicht is om aangifte te doen, maar wel wil weten of hij/zij nog geld terugkrijgt, betaalt alleen als de persoon recht heeft op geld. Toeslagen na laten kijken is altijd gratis. 

Aanmelden

De vrijwilligers zitten op het kantoor van Kwadraad (Derkinderenstraat 32 in Woerden) en in Dorpshuis Harmelen (Schoollaan 8). Aanmelden kan telefonisch via: 06-40494626 of e-mail: belastinghulp.woerden@kwadraad.nl. Vermeld naam en telefoonnummer. Je wordt gebeld om een afspraak te plannen. 

In februari, maart en april is het mogelijk om op maandag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur direct een afspraak in te plannen.

q  www.kwadraad.nl