Politiek café over verkiezingen

woerden • Klaas Weghorst en Frans van Bork zijn vrijdag 10 maart te gast bij het politiek café dat in de Duurzaamheidswinkel aan de Voorstraat 75 in Woerden wordt gehouden.   

De twee Woerdenaren zijn op woensdag 15 maart bij de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen kandidaat voor hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Weghorst namens Water Natuurlijk (waarin GroenLinks en D66 samenwerken) en Van Bork namens de PvdA. Tijdens het politiek café komen zij meer vertellen over het werk van het waterschap. De bijeenkomst begint 20.00 uur. Gedurende deze avond komen ook de Provinciale Statenverkiezingen ter sprake. Ernst Hart van GroenLinks en Rik Dekker van de PvdA zijn aanwezig om zich voor te stellen. De avond is een initiatief van GroenLinks, PvdA, D66 en Water Natuurlijk. Iedereen is welkom.  


Marianne de Goeij bij Muziekgasten

woerden • Marianne de Goeij is woensdag 15 maart te gast in het RPL radioprogramma Muziekgasten. De Goeij is een bekend gezicht in cultureel Woerden. Zo is ze onder andere lid van het Cultuur Platform Woerden, de organisatie die de Cultuurprijs Woerden uitreikt. Presentator Winfried Vergeer voert met De Goeij over haar muzieksmaak. Muziekgasten is tussen 21.00 tot 22.00 uur te beluisteren op de frequentie FM 107.1, via DAB + en digitaal via de website. De herhaling is zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur. Verder is Muziekgasten terug te luisteren via de website van RPL: radio en dan uitzending gemist/woensdag.