• De medewerkers van Albert Heijn Woerden.
• De medewerkers van Albert Heijn Woerden. Foto: Eigen foto Albert Heijn Woerden

Albert Heijn Woerden gaat verbouwen

woerden • De Albert Heijn aan de Wagenstraat in Woerden sluit op woensdag 15 maart om 17.00 uur de deuren voor een grondige verbouwing. De supermarkt krijgt het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn, met meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten. 

De feestelijke heropening is op dinsdag 28 maart om 11.00 uur. Supermarktmanager Jeroen Spithoven en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn. “We maken er een klein feestje van. De eerste 500 klanten krijgen gratis iets lekkers mee naar huis en de beroemde levensgrote hamster is er ook bij. Een unieke kans om samen op de foto te gaan.”

Verse maaltijden

In de vernieuwde winkel komt een groter versplein met nog meer keuze. Van spruitjes en druiven tot verspakketten en verse maaltijden. Het assortiment vleeswaren, kazen en salades voor ontbijt, lunch en borrel wordt uitgebreid. Uit de ovens van de bakkerij komt vers brood, maar er is hier tevens een groot aanbod van gebak, koekjes en chocolade. Nieuw is het diepvriesbrood om zelf thuis af te bakken.

Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar negen. Betalen bij een gewone kassa kan ook nog. Bij de nieuwe pakketkluis van Budbee kunnen klanten onder andere hun bij bol.com bestelde pakketten ophalen en retourneren. Klanten krijgen na het bestellen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd en een code om de kluis te openen.

1926

Albert Heijn opende in september 1926 haar eerste winkel in Woerden, aan de Voorstraat 43. Sinds december 1985 zit de supermarkt op de huidige locatie.