• Tijdens de wedstrijd was er een blessurebehandeling.
• Tijdens de wedstrijd was er een blessurebehandeling. Foto: Corina Vermeij

Sponsors steken G-elftallen VEP in het nieuw


FOTO

woerden • Voetbalshop en BRN Brandbeveiliging zijn sinds dit seizoen de nieuwe sponsors van de G-elftallen van voetbalvereniging VEP uit Woerden. Alle elftallen hebben nieuwe tenues, trainingspakken en tassen gekregen.

“Het is fantastisch dat deze belangrijke doelgroep van onze voetbalvereniging is voorzien van kleding en weer fijn kan voetballen”, zegt Robert van Oostwaard van de sponsorcommissie. “Voor onze vereniging is het ook een visitekaartje hoe wij ons maatschappelijk profileren in de regio en is het ook goed om te zien dat het lokale bedrijfsleven dit erkent.”

Teamfoto’s

Tijdens een heuse lancering bij VEP mochten alle G-elftallen zich omkleden en gehuld in het nieuwe tenue en trainingspakken het veld betreden. Eerst werden er teamfoto’s gemaakt en daarna mocht team Voetbalshop voetballen tegen team BRN Brandbeveiliging.

Het ging er tijdens de wedstrijd fanatiek aan toe en blessures konden niet uitblijven. Gelukkig konden teamleden van BRN Brandbeveiliging eerste hulp bij sportongelukken toepassen en kwamen ze met EHBO doos en al het veld op om verzorging te bieden.