Inloopspreekuur Fietsersbond

woerden • Fietsersbond afdeling Woerden houdt woensdag 5 april een inloopspreekuur op een nieuwe locatie: de Duurzaamheidswinkel aan de Voorstraat 75. 

Onder het genot van een gratis kop koffie kunnen inwoners van 10.00 tot 11.30 uur meedenken en meepraten over het verder fietsvriendelijk maken van de gemeente. Wellicht heeft iemand suggesties voor verbeteringen voor de fietsers in Woerden. De Fietsersbond vindt het belangrijk om van de inwoners uit de gehele gemeente Woerden (dus ook de buitenkernen) te horen wat er leeft, wat goed gaat en wat er beter kan. Met deze input kan ze meer en nog betere adviezen in haar regulier overleg met de gemeente geven. 


Inschrijven voor avondvierdaagse

harmelen • Wandelliefhebbers kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de avondvierdaagse in Harmelen. Het evenement vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 mei. 

Op de laatste dag wordt de vierdaagse afgesloten met een defilé dat door burgemeester Victor Molkenboer zal worden afgenomen. Aan deze avond zullen ook verschillende muziekkorpsen hun medewerking verlenen. inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: inschrijving.a4dharmelen@gmail.com (t.a.v. Claudia van den Akker-Bos). Voor groepen kan dit tot uiterlijk 24 april. Individuele lopers kunnen zich op de avonden zelf inschrijven aan de bestuurstafel op de startplek (sporthal De Kroon aan de Hendriklaan). Iedere avond zal er om 18.30 uur gestart worden.