• Yente, Mary, Sietske en Dylan in de verbouwde ALDI.
• Yente, Mary, Sietske en Dylan in de verbouwde ALDI. Foto: Paul van den Dungen

ALDI in Woerden na flinke verbouwing weer open

Nieuws

WOERDEN • Met het doorknippen van een lint verrichtte filiaalmanager Dylan vrijdagmorgen de heropening van de verbouwde ALDI aan de Industrieweg in Woerden.

De supermarkt is niet alleen verbouwd, maar een groot aantal producten staat niet meer op hun vertrouwde plaats. Bij binnenkomst loopt de klant tegen de groente- en fruitafdeling aan. De rekken met extra aanbiedingen staan niet meer bij de ingang. Aanbiedingen die in de weekfolder staan, vindt de klant nu terug in de speciaal daarvoor ingerichte actiestraat. Het is in het begin even zoeken, maar de vaste klanten zijn al snel gewend aan de nieuwe inrichting.

Uit Woerden
Dylan is erg te spreken over de vernieuwde winkel. De supermarkt heeft bijna dertig vaste- en oproepkrachten in dienst. “Er zijn bedrijven die het qua personeel moeilijker hebben”, vertelt de filiaalmanager. “En het is ook leuk dat bijna al mijn personeel uit Woerden komt. Onze medewerkers kennen veel klanten en brengen ook nieuwe klanten aan. De klanten zijn voor ons in alle opzichten erg belangrijk.” 

Bekend gezicht
Zowel Mary als Yente bevestigen dat. Mary is al jarenlang een bekend gezicht in de winkel en wordt door de klanten op handen gedragen. Zij heeft haar langste tijd erop zitten, maar gaat stug door tot aan haar naderende pensioen. Yente daarentegen studeert nog en werkt tot haar volle tevredenheid ook al weer een tijdje bij de ALDI.

Ook Sietske, een Woerdense in hart en nieren, is aanwezig. Zij is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie van de discounter en werkt normaal vanuit het servicekantoor van ALDI in Culemborg. Vandaag helpt zij het winkelteam en verwelkomt klanten met een vers sneetje paasstol.