Beweegteam zoekt zzp'ers

woerden • Beweegteam Woerden biedt komend schooljaar voor de zesde keer het naschoolse sport- en cultuurstimuleringsprogramma 'Sjors, ontdek je talent!' aan in de gemeente Woerden.

Duizenden kinderen krijgen via het programma de kans om kennis te maken met diverse, uitdagende activiteiten. Voor deze activiteiten zoekt Beweegteam Woerden nog zzp'ers die het team willen komen versterken. Te denken valt aan aanbieders op het gebied van houtbewerking, handwerken en knutselen, nieuwe media, taallessen, kooklessen, natuurlijke activiteiten, muziek en/of naar mensen die het leuk vinden om met de allerjongsten (4 tot 8-jarigen) aan de slag te gaan. Aanbieders moeten in het bezit zijn van een VOG of bereid zijn om die aan te vragen. Wie interesse heeft kan contact opnemen via: 06 - 58772402 of e-mail: sjors@beweegteamwoerden.nl.

q  www.beweegteamwoerden.nl 


Opfriscursus rijvaardigheid

harmelen • Speciaal voor 50-plussers houdt Veilig Verkeer Nederland-afdeling Harmelen op woensdag 19 april vanaf 13.00 uur een opfriscursus rijvaardigheid. Deelnemers krijgen in Het Trefpunt uitleg over de nieuwe verkeersregels, kunnen meedoen aan een reactietest en een ogen- en gehoortest en mogen een proefrit maken met een erkende rij-instructeur. Deelname kost 15 euro, inclusief koffie en het boekje 'Veilig op weg'. Voor VVN-leden is de prijs 10 euro. Inschrijven: 06-24695460 of j-en-i.wesseloo@hetnet.nl.