• André Mulder (80), die al meer dan 50 jaar bij QBTECwerkzaam is, mocht de eerste paal slaan.
• André Mulder (80), die al meer dan 50 jaar bij QBTECwerkzaam is, mocht de eerste paal slaan. Foto: Paul van den Dungen

Eerste paal geslagen van nieuwe bedrijfshal QBTEC

woerden • QBTEC in Woerden gaat flink uitbreiden. Onder grote belangstelling ging woensdag op een terrein langs de Golf van Biskaje de eerste paal de grond in van een nieuwe productiehal. 

Het was de 80-jarige André Mulder die de eer had om plaats te nemen in de cabine van de heistelling. Voor de handeling zette hij zijn handtekening op de paal waarna die de grond in kon worden geslagen. Mulder is al meer dan 50 jaar bij QBTEC werkzaam en verricht daar nog steeds servicewerkzaamheden. Er zijn zelfs klanten die speciaal naar hem vragen.

Geweldig

Jeroen van Amstel, sinds 1 maart algemeen directeur van QBTEC, is blij dat het bedrijf een nieuwe hal krijgt. "Als regionaal betrokken bedrijf is het voor ons geweldig dat wij hier in Woerden kunnen uitbreiden en betrokken kunnen blijven bij de Woerdense samenleving.”

Het is de bedoeling dat de productiehal (van zo’n tweeduizend meter) nog dit najaar in gebruik wordt genomen. QBTEC is Europa’s grootste producent van professionele kook- en frituurinstallaties.