Het Klooster presenteert theaterprogramma

woerden • Theater Het Klooster presenteert zaterdag het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen. Bekende cababetiers zoals Pieter Derks, Claudia de Breij, Martijn Koning en René van Meurs komen langs in Woerden voor een optreden. 

Het programma is te bekijken via de website van Het Klooster. De kaartverkoop start op woensdag 10 mei. Naast de al eerder genoemde cabaretiers staan ook Wilfried de Jong, Javier Guzman, Guido Weijers, Alex Roeka en Micha Wertheim met hun try-outs op de planken. Daarnaast is er veel ruimte voor nieuw cabarettalent, zoals AKF finaliste Valentina Toth, Nabil, Boban Benjamin Braspenning en De Blauwe Vinkjes.

Er is ook veel toneel te zien, waaronder What ever happened to Mr. Pete? van Het Zuidelijk Toneel, Fabian Claes Jansen’s Gemma, Baba met Willem Voogd en het laatste stuk van het drieluik De Klap van De Veenfabiek. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onder andere Nederpop All Stars, Kiki Schippers èn band XL, Van Dik Hout, Gerard Alderliefste, Alexander Broussard, Lucky Fonz en Ocobar. 

Voor wie graag op stap wil met de (klein)kinderen zijn er dit jaar weer familievoorstellingen zoals Boer Boris is de Baas, Tosca Menten met een nieuwe voorstelling tijdens de Kinderboekenweek, Maas Theater, Babette van Veen met Juffrouw van Dale vertelt verhalen en Duda Paiva met Kinderen van het verdwenen woud.

q  www.kloosterwoerden.nl