• Leif de Leeuw gaf een huiskamerconcert in Woerden.
• Leif de Leeuw gaf een huiskamerconcert in Woerden. Foto: Aimee Mooiman

Huiskamerconcert van Leif de Leeuw

woerden • Na bijzondere huiskamerconcerten van Ruben Annink en Douwe Bob was het afgelopen dinsdag genieten van Leif de Leeuw en Sem Jansen tijdens het tweede huiskamerconcert van het seizoen 2023.

De huiskamerconcerten zijn altijd bijzonder omdat niemand van tevoren weet wie er komt spelen. Toen de luisteraars de huiskamer binnenliepen, viel de hoeveelheid gitaren gelijk op. Het was duidelijk dat het een muzikale avond ging worden. Na het welkomswoord en aankondiging was het genieten van het gitaarspel van Leif de Leeuw, de beste blues-rock gitarist van Nederland, en zijn muzikale partner Sem Jansen. Aan de hand van verhalen namen ze de luisteraars mee in hun muzikaliteit en avonturen. 

Act

In mei zijn er weer nieuwe huiskamerconcerten. Op dinsdag 16 mei is er een reguliere avond bij iemand thuis met weer een muzikale act. Op dinsdag 30 mei wordt er een uitstapje gemaakt naar een bijzondere locatie voor een pianoconcert. Eén van de beste neo-klassieke pianisten is te gast. Aanmelden voor deze avonden in mei kan door een mail te sturen naar: huiskamerconcertenwoerden@gmail.com.

De huiskamerconcerten zijn bedoeld voor luisteraars die dicht bij een artiest willen staan zonder ruis zoals pratende bezoekers, het glasgerinkel van de bar of andere omgevingsgeluiden.