• Tijdens 't Wonder kunnen bezoekers genieten van lekker eten en muziek.
• Tijdens 't Wonder kunnen bezoekers genieten van lekker eten en muziek. Foto: Evert Buitendijk Fotografie

Eerste editie van culinaire muziekfestival ‘t Wonder in Woerden

Nieuws

WOERDEN • In de binnenstad van Woerden vindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni voor de eerste keer het culinaire muziekfestival ‘t Wonder plaats. 

Tijdens dit festival kunnen bezoekers struinen langs terrasjes van lokale restaurants en proeven van de lekkerste gerechten. Met ruime keuze aan heerlijke combinaties en wijnen bij de verschillende restaurants is er voor ieder wat wils op ’t Wonder. Van frutti di mare tot bijzondere pizza’s en van Hollandse keuken tot grenzeloze lekkernijen. 

Eerder maakte de organisatie van ’t Wonder de namen bekend van restaurants Loef & Lij en De Pompier als deelnemers van het festival. Met Jiwa Social Club en EDGE is de culinaire line-up compleet. 

MEAU
Tijdens ‘t Wonder is er ook veel muziek, met optredens van bekende bands en artiesten op het Exercitieveld. Zo komen DI-RECT, Racoon, MEAU en Son Mieux langs. Naast het muzikale en culinaire programma kunnen bezoekers entertainment verwachten, zoals een silent quiz, theater en activiteiten voor kinderen. 

Een dagticket voor het culinaire muziekfestival ‘t Wonder kost 27,50 euro en is te bestellen via de website (de prijs is voor volwassenen en exclusief servicekosten).

www.twonder.nl