• Cabaretier Andries Tunru treedt aankomend seizoen op in Het Klooster in Woerden.
• Cabaretier Andries Tunru treedt aankomend seizoen op in Het Klooster in Woerden. Foto: Anne van Zantwijk

Vliegende start kaartverkoop Het Klooster

Nieuws

WOERDEN • De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 bij Het Klooster in Woerden kent een vliegende start. Er zijn al ruim vijfduizend kaarten verkocht. 

Vooral cabaretvoorstellingen zijn populair. Grote namen als Javier Guzman, Guido Weijers, Martijn Koning, René van Meurs en Micha Wertheim geven een voorstelling in Woerden. Ook is er ruimte voor nieuw cabarettalent, zoals Amsterdams Kleinkunst Festival-finaliste Valentina Tóth, Nabil, Boban Benjamin Braspenning en De Blauwe Vinkjes. 

Met een mooie selectie toneel, waaronder What ever happened to Mr. Pete? van Het Zuidelijk Toneel, Fabian Claes Jansen’s Gemma, Baba met Willem Voogd en het laatste stuk van het drieluik De Klap van De Veenfabiek en concerten van onder andere Nederpop All Stars, Kiki Schippers èn band, Van Dik Hout, Gerard Alderliefste, Alexander Broussard, Lucky Fonz en Ocobar is er voor ieder wat wils dit seizoen. 

Apetrots
“Voor ons, zeker na een aantal uitdagende jaren, is dit fantastisch nieuws”, laat Jacqueline Engelhard van Het Klooster weten. “We zijn apetrots op ons geweldige nieuwe programma en zijn heel blij dat ons publiek weer volop kaarten bestelt, en dat in zo’n korte tijd. Het belooft een ‘ouderwets’ goedbezocht seizoen te worden.”

Het nieuwe theaterprogramma van Het Klooster is te vinden op kloosterwoerden.nl. Kaarten kunnen zowel online worden besteld, als aan de kassa van het theater aan de Wilhelminaweg 77. Telefonisch bestellen kan via: 0348-423066.