Spullen inleveren voor actie Schoenendoos

woerden • In de Duurzaamheidswinkel aan de Voorstraat in Woerden is een 18e emmer toegevoegd aan de recyclebar. In de emmer kunnen bezoekers spulletjes inleveren voor de actie Schoenendoos. 

Te denken valt aan schriften, kleurboeken, notitieblokjes en andere schoolspullen. Ook schriften die voor de helft zijn gebruikt, zijn welkom. Bij actie Schoenendoos scheurt men de gebruikte blaadjes eruit en het schrift kan een kind in Sierra Leone blij maken. Zonder schrift mag je daar niet naar school. Ook bedrijven die briefpapier of notitieblokjes wegdoen vanwege een verhuizing of nieuw logo kunnen deze spullen naar de Duurzaamheidswinkel brengen. Daar is het mogelijk om bij de recyclebar ook ander restmateriaal in te leveren, zoals bubbeltjes plastic, kaarsenresten, kroonkurken, wol, postzegels, kapotte bordjes en nog veel meer.

q  www.duurzaamwoerden.nl/recyclebar 


Reünie R. de Jagerschool

woerden • Het gebouw van de R. de Jagerschool in Woerden gaat tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwbouw. Om die reden vindt er op vrijdag 9 juni van 19.00 tot 22.00 uur een reünie plaats in het oude gebouw. Voor oud-leerlingen is het een mooie kans om voor een laatste keer door de school te lopen en herinneringen op te halen. Wie de reünie wil bijwonen, kan een e-mail sturen naar: or.rdejager@spco.nl.