Zessendag bij VEP

woerden • Bij voetbalvereniging VEP is zondag 4 juni weer de Zessendag. Een dag voor jong en oud waarbij sportiviteit en gezelligheid centraal staan. 

Wie mee wil doen kan zich als team van minimaal zeven spelers (waarvan tenminste één VEP-lid) opgeven. Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 mei via www.vvvep.nl/399/inschrijfformulier/. Inschrijven kan in één van de volgende categorieën: recreatief jeugd (t/m 14 jaar), recreatief senioren, recreatief gemengd (jeugd+senioren) of competitief. Gedurende de dag speelt ieder team minimaal drie poulewedstrijden mogelijk gevolgd door een kruisfinale en finale. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met zes spelers per team. Om 16.30 geeft volkszanger en entertainer Marco Mark een optreden. De dag wordt afgesloten met een gratis barbecue. Daarnaast wordt er paella gemaakt. 


Open training voor meiden bij SC Woerden

woerden • Meiden die eraan denken om te gaan voetballen kunnen donderdag 25 mei bij SC Woerden meedoen aan een open training.

Deelnemers worden begeleid door de trainers van de meidenafdeling van de club. Ook zijn er meiden uit de eigen opleiding aanwezig om de trainers te assisteren. Van 18.00 tot 19.00 uur zijn meiden tot ongeveer 13 jaar welkom om mee te doen. Van 19.00 tot 20.00 uur mogen meiden vanaf ongeveer 14 jaar komen voetballen. Wie vragen heeft over het meidenvoetbal bij SC Woerden kan contact opnemen met Jacco Boer: 06-82070630) of e-mail: TC@scwoerden.nl. Wie het niet lukt om donderdag te komen, kan ook op een ander moment kennismaken met voetbal. Neem contact op met Jacco Boer om een passende afspraak te maken. 


Drie kampioenen bij SC Woerden

woerden • SC Woerden draait als vereniging een uitstekend seizoen. Diverse teams (zowel jeugd als senioren) boeken goede resultaten.

Vorige week werden de JO12-2 en JO16-1 kampioen en afgelopen zaterdag waren het de meiden van de MO15-1 welke in een echte thriller het kampioenschap behaalde. Na een 1-0 voorsprong stond het ver in de tweede helft tegen het Vleutense DESTO 2-2. Woerden moest winnen en dat lukte door een treffer in de laatste minuut: 3-2. De komende week kunnen er nog een paar teams kampioen worden. Zaterdag kan de Onder 23-1 bij FC De Bilt het kampioenschap in de vierde divisie binnenhalen. Bij verlies of gelijkspel is OSM uit Maarssen kampioen. Eerder op de ochtend vindt er nog een kampioenswedstrijd plaats. Dan speelt de JO14-2 op eigen veld tegen ARC. De winnaar van deze wedstrijd is dan kampioen. Bij een gelijkspel mag Woerden eveneens de champagne ontkurken.